HENGSTEN 2018 - Dressuurhengsten

RECENT NIEUWS


Apache: bruin, geb. 2005 - stokm. 1.69 m. KWPN, Old SWB, Westf.

Apache is de oudste KWPN-goedgekeurde zoon van de naar Amerika geëxporteerde UB40 (Olivi keur x Michelangelo) en komt uit de beste en predicaatrijke moederstam van Tonnie van de Koppel uit Wadenoyen.

De hengst laat perfect de opbouw zien naar fokzuivere eigenschappen voor dressuur.
Met achtereenvolgens Jagermeester, Kaiserstern xx,  El Corona, Inspekteur, Krack C en UB 40 is het beste uit iedere generatie in zijn pedigree verankerd. Van zijn op de stamboekkeuringen aangeboden dochters heeft ca. 50% een predicaat. Apache scoort 155 64% dressuurindex, voor hoogtemaat 103, de exterieurindex is 112 en de bewegingsindex 118. Ongekend hoog !Op de afgelopen CHK werden 3 zoons  aangewezen voor het KWPN-verrichtingsonderzoek.
Met zijn prestaties doet Apache wat er van hem met zo’n toppedigree verwacht wordt. Als jongste paard ooit -7 jaar- werd hij in 2012 jaar Nederlands Kampioen lichte tour outdoor met Emmelie Scholtens en hij behaalde in januari j.l. zijn startbewijs voor de Grand Prix.  Apache is in staat de kenmerken van de draf en de galop sterk tot zeer sterk te verbeteren.Dekgeld: € 1.450,- excl btw & koerier kosten, bij gust € 1.200,- retour.


25-12-2017
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2018!


Just One (Toulon x G. Ramiro Z)

...
Lees meer
29-9-2017
Carrera Zilver Sires of the World Zangersheide
De KWPN goedgekeurde hengst Carrera springt naar Zilver in de Sires of the World in Lanaken.
Het was een moeilij...
Lees meer