HENGSTEN 2018 - Dressuurhengsten

RECENT NIEUWS


Apache: bruin, geb. 2005 - stokm. 1.69 m. KWPN, Old SWB, Westf.

Apache is de oudste KWPN-goedgekeurde zoon van de naar Amerika geëxporteerde UB40 (Olivi keur x Michelangelo) en komt uit de beste en predicaatrijke moederstam van Tonnie van de Koppel uit Wadenoyen.

De hengst laat perfect de opbouw zien naar fokzuivere eigenschappen voor dressuur.
Met achtereenvolgens Jagermeester, Kaiserstern xx,  El Corona, Inspekteur, Krack C en UB 40 is het beste uit iedere generatie in zijn pedigree verankerd. Van zijn op de stamboekkeuringen aangeboden dochters heeft ca. 50% een predicaat. Apache scoort 155 64% dressuurindex, voor hoogtemaat 103, de exterieurindex is 112 en de bewegingsindex 118. Ongekend hoog !Op de afgelopen CHK werden 3 zoons  aangewezen voor het KWPN-verrichtingsonderzoek.
Met zijn prestaties doet Apache wat er van hem met zo’n toppedigree verwacht wordt. Als jongste paard ooit -7 jaar- werd hij in 2012 jaar Nederlands Kampioen lichte tour outdoor met Emmelie Scholtens en hij behaalde in januari j.l. zijn startbewijs voor de Grand Prix.  Apache is in staat de kenmerken van de draf en de galop sterk tot zeer sterk te verbeteren.Dekgeld: € 1.450,- excl btw & koerier kosten, bij gust € 1.200,- retour.


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer