NIEUWS

MEER NIEUWS

20-6-2008
Unaniem veulens bezetten het podium op de Centrale Keuring regio Utrecht!!
Vandaag vond de Centrale Keuring van de regio Utrecht plaats in Bunschoten. Het was een mooi terrein en een gezellige sfeer op de eerste Centrale Keuring van het jaar. In de ochtend vonden de keuringsrubrieken plaats met rond het middaguur de kampioenskeuring. Voor Hengstenhouderij Lauw van Vliet was dit een geslaagde dag.

Bij de springgefokte hengstveulens stonden drie nakomelingen van Unaniem op een rij en wel de 1e, 2e en 3e plaats. Het hoogstgeplaatste springveulen Dexter v. Unaniem x Clinton van fok/eig: Mw. Martine Helsloot te Kockengen staat goed in het rechthoekmodel, is een zeer mooi veulen met heel veel uitstraling, langgelijnd met veel beweging, zowel de draf als de galop waren uitmuntend. Dexter verdiende hiermee het Kampioenschap van de springgefokte hengsten/merrieveulens. Dexter kreeg tevens een uitnodiging voor Nationale veulenkeuring in Ermelo. De 2e plaats was voor Don Diablo v. Unaniem x Iroko van fok/eig: W.A. Bos te Kootwijkerbroek en een 3e plaats voor David I v. Unaniem x Quincy Z van fok/eig: W.H. Boekhout te Odijk. Alle drie de veulens kregen een eerste premie.

Bij de dressuurgefokte hengstveulens werd de tweede plaats bezet met een 1e premie door Dymand v. Upper-Class x Sonique van fok/eig: Kinderen van Vliet te IJsselstein. Een veulen van Westenwind stond op een mooie 3e plaats: fok/eig: G. Kolbach te Poederoyen. Bij de merrieveulens werd eveneens een 2e plaats bezet door een Upper-Class x Obelisk van fok/eig: K. van Dam te Bodegraven ook met een 1e premie.

Reserve Kampioen bij de 3-jarige merries werd de springgefokte Assivona (v: Numuro Uno x Voltaire), een volle zuster van Unaniem eig: L.J. Heemskerk te Warmond. De door ons keuringsklaar gemaakte Arrial v: Tango van fok/eig: T. van Vliet te Odijk werd Kampioen bij de 3-jarige dressuurpaarden.

 
Dexter v: Unaniem x Clinton fok/eig: Mw. Martine Helsloot

Dexter tijdens de prijsuitreiking

Dymand v: Upper-Class x Sonique24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer