NIEUWS

MEER NIEUWS

12-7-2008
Hengstenhouderij van Vliet in actie tijdens ‘Concours Hagestein’!
Voor het tweede jaar werd vandaag ‘Concours Hagestein’ georganiseerd door Ton en Antoinette Agterberg-Bosgoed. Een schitterende wedstrijd waar het goed toeven is voor paard, ruiter en toeschouwers!

Onze paarden lieten mooie visite kaartjes achter. Kentucky en Gijs van Vulpen beten vanochtend de spits af in de klasse M-springen met een foutloos parcours.

Daarna was de beurt aan Unaniem met Richard Kapteijn in het ZZ-springen. Unaniem liep een fantastisch rondje wat een zesde plaats opleverde. Later op de dag was het progressief, waar hij eveneens een mooie foutloze ronde liep. Unaniem liet zich geweldig zien een sprong met veel overtuiging!

Annemieke Buizer met Zaphiro waren ook aanwezig op dit mooie concours. Ze behaalden in allebei de L-1 dressuur proeven een winstpunt. Met één van deze proeven behaalden ze een derde prijs.

Upper-Class met Mara de Vries waren vandaag ook van de partij. Upper-Class en Mara behaalden vandaag ook weer zeer mooie scores. De eerste proef in de klasse-Z2 leverde een mooie tweede plaats op en de tweede proef was goed voor een eerste plaats met een score van 68%. Er werd tevens een prijs uitgereikt voor de beste Z2-combinatie van de dag. Samen met Petra van Esch eindigde ze op de eerste plaats. De dames hadden evenveel plaatsingspunten. De uiteindelijke totaal scores gaf de doorslag. Ze moest met één punt verschil Petra van Esch voor laten gaan. De combinatie gaat zich nu voorbereiden op de regio Kampioenschappen!


Mara met Upper-Class tijdens de proef


Prijsuitreiking: Mara en Petra


Unaniem met Richard Kapteijn


Het zit er weer op!

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer