NIEUWS

MEER NIEUWS

9-8-2008
Upper-Class en Mara hebben zich geselecteerd voor de Hippiade!
Vandaag stonden de Regiokampioenschappen van de afdeling Zuid-Holland op het programma voor Mara de Vries en Upper-Class in de dressuur klasse-Z2. Deze werden gehouden in Werkendam en georganiseerd door Vereniging De Biesboschruiters.

Mara wist zich met twee paarden te selecteren voor de Hippiade, en wel met Upper-Class en Troubadour. De Hippiade wordt houden in Ermelo op 12 & 13 september. Ze mag maar met één paard aan start verschijnen dus nu zal ze moeten gaan kiezen tussen Upper-Class of Troubadour.

Mara kwamen als laatste aan de start in de ring. Upper-Class liep een fijne proef met als resultaat dat ze 's middag over mochten rijden. De beste 6 combinatie per ring mochten overrijden met een kür op muziek. Mara reed een prachtige kür op muziek op de muziek 'Mama Mia' van Abba. De beste 12 combinatie mochten overkampen voor de kampioenstitel van Zuid-Holland.

Annemieke Buizer was vandaag ook van de partij op de Kampioenschappen met Zaphiro in de klasse-L1.
De eerste proef stond ze op een mooie 4e plaats in het tussenklassement. Na het overkampen kon ze deze positie jammer genoeg niet vast houden. Lauw en Annemiek waren dik tevreden over het verloop van de proef. Ze eindigden uiteindelijk op een mooie 8e plaats. Van de klasse L-1 is geen afvaardiging naar de Hippiade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer