NIEUWS

MEER NIEUWS

9-8-2008
Upper-Class en Mara hebben zich geselecteerd voor de Hippiade!
Vandaag stonden de Regiokampioenschappen van de afdeling Zuid-Holland op het programma voor Mara de Vries en Upper-Class in de dressuur klasse-Z2. Deze werden gehouden in Werkendam en georganiseerd door Vereniging De Biesboschruiters.

Mara wist zich met twee paarden te selecteren voor de Hippiade, en wel met Upper-Class en Troubadour. De Hippiade wordt houden in Ermelo op 12 & 13 september. Ze mag maar met één paard aan start verschijnen dus nu zal ze moeten gaan kiezen tussen Upper-Class of Troubadour.

Mara kwamen als laatste aan de start in de ring. Upper-Class liep een fijne proef met als resultaat dat ze 's middag over mochten rijden. De beste 6 combinatie per ring mochten overrijden met een kür op muziek. Mara reed een prachtige kür op muziek op de muziek 'Mama Mia' van Abba. De beste 12 combinatie mochten overkampen voor de kampioenstitel van Zuid-Holland.

Annemieke Buizer was vandaag ook van de partij op de Kampioenschappen met Zaphiro in de klasse-L1.
De eerste proef stond ze op een mooie 4e plaats in het tussenklassement. Na het overkampen kon ze deze positie jammer genoeg niet vast houden. Lauw en Annemiek waren dik tevreden over het verloop van de proef. Ze eindigden uiteindelijk op een mooie 8e plaats. Van de klasse L-1 is geen afvaardiging naar de Hippiade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer