NIEUWS

MEER NIEUWS

3-2-2009
Hengsten in actie tijdens Hengstenkeuring 2009 in Den Bosch!
Morgen gaat de Hengstenkeuring 2009 in Den Bosch van start. Het festijn zal tot en met zaterdag 7 februari duren. Vanaf 9.00 uur zal er gestart gaan worden met de 2e bezichtiging springgefokte hengsten. Om 16.45 uur begint het avondprogramma met het Engelstalige KWPN College. Er zullen dan een aantal paarden aan de hand besproken worden (exterieur, beweging en functionaliteit). Hieraan zal Westenwind en onze nieuwe aanwinst Astrello deelnemen.

De gehele donderdag staat in het teken van de springhengsten. ’s Ochtends om 9.00 uur wordt gestart met de 2e bezichtiginghengsten. Rond de middag zijn de nakomelingen van Unaniem aan de beurt: Unaniem x Haarlem en Unaniem x Indoctro. Het avondprogramma begint om 18.00 uur met de finale van de GMB Hengstencompetitie springen 2008/2009. In deze finale zullen Unaniem met Ben Schroder en Vigaro met Roelof Bril in actie komen om ± 20.45 uur in de klasse Z,  1.30 m.

Vrijdag staat geheel in het teken van de dressuur. In de 2e bezichtiging dressuurgefokte hengsten, presenteren wij een jonge hengst van Sir Sinclair x Royal Dance.
Het avondprogramma begint al om 17.00 uur. Dan zal de finale van de GMB Hengstencompetitie dressuur verreden worden. Ook Westenwind met Emmelie Scholtens zal in deze finale weer gaan strijden om de eerste plaats. Volgens de tussenstand staat de hengst momenteel op een mooie tweede plek in de klasse M. Ongeveer om ± 17.40 uur zal de klasse M van start gaan. Westenwind zal ook meelopen in de Flemmingh show later op de avond aanvang 20.35 uur.

Zaterdag staat in het teken van de nieuwe aangewezen hengsten, zowel de dressuur- als de springrichting gefokte hengsten. Rond het middag uur (12.05 uur) vindt er een presentatie plaats van de nieuwe jaargang 2008 springhengsten. Hierin zal Astrello gepresenteerd worden door fokker en mede-eigenaar Dave Maarse.|

Dit alles is live te volgen via:
http://horseview.tv:80/4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer