NIEUWS

MEER NIEUWS

10-5-2007
Druk bezochte hengstenshow in De Meern!
Het publiek stond letterlijk bijna buiten, zo druk was het afgelopen vrijdag in De Meern waar onze eerste Hengstenshow plaatsvond. Het is natuurlijk altijd fijn dat zoveel geïnteresseerden de weg weten te vinden naar onze Hengstenshows. Een boeiend programma werd er voorgeschoteld met natuurlijk "onze" hengsten in de hoofdrol.

Diverse interessante hengsten kwamen de piste binnen, eventueel gevolgd met enkele soms nog jonge nakomelingen. De hengsten Unaniem en Upper-Class lieten mede door hun fantastische nakomelingen zien waarom hun nakomelingenrapporten van vorig jaar zo goed waren. Broere Valdez toonde zijn eerste collectie nakomelingen en die waren rassig met veel beweging en mooi in het model. Dit belooft wat voor de toekomst! Ook Vigaro gaf acte de presence.

Een geweldig springpaard zowel in zijn springmanieren als ook in zijn werklust! Natuurlijk werd ook Dhr Timmerman, fokker van Broere Ufo, even in het zonnetje gezet met de goedkeuring van zijn fokproduct. Kirsten Beckers reed haar Broere Hengsten en had een vol programma. Maar liefst vier keer verscheen zij in de ring met als absolute klapstuk natuurlijk haar optreden met Broere Jazz.

Foto's: © Antoinette Jonkman (www.equestrianphoto.nl)


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer