NIEUWS

MEER NIEUWS

1-6-2009
Anne en Colet van Vliet in de prijzen!
Twee Pinksterconcoursen stonden er voor vandaag op de agenda. Colet van Vliet vertrok richting Hoogland met haar pony Pepijn en Anne vertrok met twee paarden Luigi en Piccolinie naar de Zilfia’s Hoeve in Houten.

Anne zadelde als eerste Piccolinie (v. Pythogoras fok: B. Goudriaan te Krimpen aan de IJssel) op voor de klasse-L. Deze bestond uit een klassiek parcours met een ingebouwde barrage. Anne stuurde Piccolinie mooi foutloos rond. De barrage wist ze ook foutloos af te leggen in een zeer snelle tijd. Lange tijd hebben ze op een eerste plaats gestaan maar helaas konden ze dit niet vasthouden. Haar snelle rit werd uiteindelijk beloond met een mooie 4e plaats in een sterk deelnemersveld van meer dan honderd starts. Daarna zadelde ze Luigi (4-jr. Silverstone) op voor de klasse B. Ze maken elke week meer progressie, met een balk in het basisparcours was ze dik tevreden over Luigi.

Colet nam met Pepijn deel aan, een klassiek parcours met ingebouwde barrage en een twee fase parcours. Ze reed allebei de parcoursen foutloos rond. In het eerste parcours leverde dat voor Colet en Pepijn een 6e plaats op met in totaal 49 stijlpunten en in het tweede parcours viel ze helaas net buiten de prijzen.


Foto: Anne met Luigi (Silverstone)4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer