NIEUWS

MEER NIEUWS

13-6-2009
1e selectiedag Kring Oost en Zuid zit erop!
Vandaag ging de eerste dag van het tweedaagse Concours van de Veldruiters te Werkhoven van start. Het was een wedstrijd voor zowel de pony’s als de paarden. Dit was tevens een selectiewedstrijd voor de provinciale kampioenschappen te Utrecht.

Er werd om 10.00 uur gestart met het springen voor de pony’s. Colet van Vliet was ook van de partij. Ze startte twee pony’s in de klasse-B springen. Pepijn en White Power. Sinds vorig week zaterdag beschikt zij over een nieuwe pony “Willem” genaamd. Colet heeft hem omgedoopt tot White Power! De pony wordt beschikbaar gesteld door DVB amazone Mara de Vries. Wij zijn Mara hier heel dankbaar voor!

Colet startte Pepijn als eerste. Ze waren zowel in het basisparcours als in de barrage foutloos. De barrage werd op stijl en op fouten beoordeeld. Hierin ontvingen ze 49 stijlpunten. Als laatste startte ze White Power. Colet stuurde White Power netjes het parcours rond, wat ook voor White Power een foutloos basisparcours opleverde. Ze mochten zich ook melden voor de barrage. White Power liet ook in de barrage de balken in de lepels liggen. Colet kreeg met White Power 49,5 stijlpunt. Dit leverde ze een zeer knappe 3e plaats op met White Power en 4e plaats met Pepijn.

`s Middags was het de beurt voor de paarden in de klasse-B springen. Anne van Vliet had ook haar 4- jr. Luigi (v. Silverstone) ingeschreven.Luigi liet ook vandaag weer zien dat hij over veel springtalent beschikt. Ze kregen van de jury te horen dat ze een mooi rondje hadden gereden. Helaas hadden ze een pech balkje in het basisparcours, maar ook dat hoort bij het opleiden van jonge paarden.

De dressuurpaarden waren de hele dag aan de gang. Van `s ochtendsvroeg tot laat in de middag werd er gestart. Sandra Cremers had zich hier ook ingeschreven met de 4-jarige Abercrombie (v. Niagara) in de klasse-L1. Deze jonge combinatie laat elke keer weer zien dat ze heel constant presteren. Deze week was het goed voor een 2e plaats met 199 punten.

In de klasse M1 startte Anouschka van Rooijen (onze steun en toeverlaat van de hengstenhouderij) een nakomeling van Sonique, Zeus genaamd. De pas 5-jarige ruin doet het heel goed in deze klasse. Ze mochten een 2de en een 3de plaats in ontvangst nemen met 187 en 190 punten.


Foto: Colet met White Power tijdens de prijs uitreiking.


Foto: Anouschka met Zeus (v: Sonique)


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer