NIEUWS

MEER NIEUWS

26-6-2009
Unaniem-dochter Belinda prok. uitschieter van de stamboekkeuring te Roosendaal!
Afgelopen donderdag vond de eerste van de tweedagen durende stamboekkeuring plaats in Roosendaal. Ine van Deurzen keurde samen met Augusta Lantsheer en Kyra Swelheim de springpaarden en was tevreden over de kwaliteit in de breedte.

Uitschieter van de dag was de Unaniem-dochter Belinda prok (uit Ulena ster prok v.Pacific, F.M.H. van Gils uit Ulvenhout) van geregistreerde P.A.J. Rops uit Breda. “De Unaniem was een goed ontwikkelde merrie van 1.72m. Ze is hoogbenig, beweegt heel gemakkelijk en viel op met haar goede souplesse. Ze maakte vanaf de eerste keer direct een hele goede sprong met heel veel afdruk, een goed lichaamsgebruik, goed met de schoft omhoog en een hele mooie sprongafloop. Voor haar extra reflexen en vermogen konden we haar zelfs 90 punten geven.” De merrie kreeg 70 punten voor haar exterieur en 85 punten voor het springen, waarmee ze een uitnodiging voor het nationale kampioenschap vrij springen kreeg. De moederlijn van Belinda gaat terug op de bekende UTV-merrie Tifony (v.Pericles xx).

Verdere cijfers Belinda: Ext. 70, Spr. 85, Stap 70, Galop 70, Refl. 90, Techn. 80, Verm. 90.

Hengstenhouderij Lauw van Vliet feliciteert fokker: P.A.J. Rops te Breda en eigenaar F.M.H. van Gils te Ulvenhout met het behaalde succes!4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer