NIEUWS

MEER NIEUWS

27-6-2009
Amazone’s Hengstenhouderij Lauw van Vliet pakken eerste prijzen!!
Vandaag stond de 2e selectiedag voor de provinciale kampioenschappen te Utrecht Kring Oost en Zuid op het programma,welke gehouden werden in Oudewater.

Vanochtend werd er gestart met de pony’s. Colet van Vliet zadelde vandaag ook weer haar twee pony’s op, White-Power en Pepijn. Het was vandaag stuivertje wisselen voor Colet. Vorig week won ze met White-Power, vandaag wist ze te winnen met Pepijn. Colet pakte met White-Power wel de nodige winstpunten zowel in de dressuur als met het springen.

Na de middag werd er aanvang genomen met paarden voor zowel de dressuur als het springen. Sandra Cremers reed de talentvolle 4-jarige Abercrombie (v: Niagara) naar maar liefst twee overwinningen toe in de dressuurklasse L-1. Met een score van 196 punten en een topscore van 206 punten.  

Anouschka van Rooijen wist ook de 2e selectiedag met haar kanjer Zeus (v: Sonique) de vorm te behouden van de 1ste selectiedag. Vandaag reed ze Zeus naar het oranje lint met 196 punten en naar een derde plaats met 195 punten. Beide amazone’s gaan zich opmaken voor de Regio Kampioenschappen te Utrecht, welke gehouden worden op 24 & 25 juli te Hoogland.

Anne van Vliet bekorende haar debuut met Piccolini (v: Pytagoras) in het M-springen met een zeer mooie derde plaats. Ze startte Piccolinie zowel in het L-springen als in het M-springen. Ze reed in beide proeven zowel het basis parcours als de barrage foutloos. De springruiters mogen rechtstreeks naar de provinciale kampioenschappen.


Foto: Colet met White-Power in actie tijdens haar dressuurproef.


Foto: Sandra met Abercrombiein actie

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer