NIEUWS

MEER NIEUWS

12-7-2009
Concours Hagestein goed verlopen!
Gisteren vond alweer voor het 3de jaar op rij “Concours Hagestein” plaats. Na de vele regen van afgelopen week, lagen de terreinen er zoals gewoonlijk weer zeer mooi bij.

Colet van Vliet kwam met White-Power zowel in de dressuur als met het springen aan start. Ze hield met White-Power in het klassiek en het progressief B-springen de lei schoon. Dit leverde haar een mooie 4e plaats op in het klassiek en in het progressief viel ze net buiten de prijzen. In de dressuur pakte de combinatie drie winstpunten met scores van 183 & 196 punten. Colet startte vandaag voor het eerst met haar pony Pepijn in de klasse L-springen. Dit debuut bekroonde ze met een zeer mooie 2e plaatst in het progressief.
 
Daarna was het de beurt aan Anne van Vliet met Piccolini in de klasse L-springen. In het eerste parcours hielden ook Anne met Piccolini de lei schoon en mochten ze door naar de barrage. Hierin bleven ook alle balken liggen en met een zeer snelle tijd behaalden ze een mooie derde prijs.
 
Sandra Cremers spande vandaag helemaal de kroon! Ze werd twee maal eerste met de 4-jarige Abercrombie (v: Niagara x Haarlem) in de dressuur klasse-L1,  met twee maal 197 punten. Sandra Cremers werd hiermee ook nog eens uit geroepen tot Beste Dag Combinatie in de klasse-L. Proficiat!


Foto: Colet & White-Power


Foto: Colet met Pepijn

Foto: Anne met Piccolini

                        
                         Foto: Sandra met Abercrombie

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer