NIEUWS

MEER NIEUWS

18-7-2009
Concours de Voornruiters zeer geslaagd op nieuwe locatie!
Het weekend stond in het teken van “Concours de Voornruiters”.De wedstrijd werd gehouden op een nieuwe locatie en wel op de mooie terreinen van de Fam. Chr. de Hartogh in Harmelen.

De pony’s beten vrijdag de spits af!
Colet van Vliet kwam vrijdag met haar twee pony’s aan start. Als eerste zadelde ze White- Power op voor de klasse B-springen. Ze wist zowel in het klassiek parcours als in het progressief twee keer de derde plaats te bemachtigen. Daarna kwam ze in actie in de klasse L-springen met Pepijn. Daar wist ze de eerste plaats op te eisen! Waarna ze voor de tweede keer White-Power beklom om een dressuurproef te rijden in de klasse-B.  Ze is van alle markten thuis want ook hier wist ze met 195 punten een mooie tweede plaats te behalen!
Ze keerde met zowaar vier prijzen huiswaarts.

Vandaag was het de dag van de paarden!
Anne van Vliet startte Picolinie (v: Pythagoras x Lauriston fok. B. Goudriaan) voor de tweede maal in de klasse M-springen. Ze reed een sterke foutloze ronde inclusief een foutloze barrage. Dit leverde haar een mooie vijfde plaats op in een sterk deelnemersveld.

De dressuurpaarden scoorden ook goed!
Anouschka van Rooijen met de Sonique afstamming scoorde 195 punten in de klasse M-1. Mariëlle Bezooyen, onze vaste kracht, behaalde een winstpunt in de klasse M-2. Sandra Cremers behaalde met de Niagara nazaat “Abercrombie” voor de zoveelste keer een eerste plaats dit seizoen, met een scoren van 202 punten.

foto: Colet met White-Power

foto: Colet met Pepijn

foto: Anne in actie met Piccolini

foto: Anouschka met Zeus (v: Sonique)

Foto: Mariëlle met Pocahontas

foto: Sandra met Abercrombie24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer