NIEUWS

MEER NIEUWS

24-7-2009
Goud voor Colet, Brons voor Anne tijdens de Utrechtse Kampioenschappen!
De eerste dag van de tweedaagse Provinciale kampioenschappen van Utrecht vonden vandaag plaats in Hoogland. Het weer zat niet helemaal mee. De zon werd gedurig afgewisseld met fikse regenbuien.

De pony’s beten de spits af in de klasse B-springen. Colet van Vliet met White-Power kwam als laatste starter in actie. Ze sprongen een mooi nul rondje, wat een plaatsing opleverde in de barrage. Vier combinaties plaatsten zich voor de barrage. Deze werden beoordeeld op strafpunten en stijl. Colet en White-Power bleven wederom foutloos en ze kregen 53 punten. Dit leverde haar het Kampioenschap op! Echt een top score!

Anne van Vliet kwam vandaag ook in actie in de klasse M-springen met Piccolini (v: Pythagoras x Lauriston). De klasse M werd verreden over twee manches. Ze was de eerste combinatie die foutloos rond reed. Uiteindelijk kwamen er maar 5 combinaties foutloos rond. De beste 15 combinaties mochten door naar de tweede manche. Anne moest helaas een balkje incasseren op de eerste hindernis. Ze sprongen echt fantastisch! Ze behaalden de 3de plaats. Een zeer knappe prestatie van deze mooie combinatie. Ze reden vandaag pas voor de derde keer in de klasse M-springen.

De dressuur klasse B en L- paarden kwamen ook nog in actie. Sandra Cremers kwam in de klasse L-1 aan de start met Abercrombie (Niagara x Haarlem). Ze had een zeer goed gevoel over haar eerste proef. Dat gevoel kwam helaas niet overeen met de jury. In de tweede proef stond ze tweede met 198 punten. Hiermee kwam ze uiteindelijk op een 6de plaats all over. Als laatste kwam Colet nog met White-Power in actie in de dressuur klasse B. Ze reed in beide proeven een winstpunt met respectievelijk 184 & 191 punten. Ook hier viel ze weer in de prijzen! Ze wisten nog een knappe 4e prijs te bemachtigen.

Morgen komt Colet van Vliet nog in actie in het L-springen met Pepijn en Anouschka van Rooijen met Zeus in de dressuur klasse-M.

Foto: Colet met White-Power in actie tijdens de wedstrijd.


Foto: Anne & Piccolinie in actie tijdens de wedstrijd.24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer