NIEUWS

MEER NIEUWS

26-9-2009
Colet keert huiswaarts met vier eerste prijzen!
Vandaag werd er door de Gunterstein ruiters een wedstrijd voor pony en paarden georganiseerd in Breukelen. De pony’s beten vanochtend de spits af. Colet wist met White-Power in het B-springen zowel het klassiek parcours als in het twee-fasen parcours te winnen. Daarna kwam ze met Pepijn in de klasse L-springen in actie. Hier was ze ook weer heer en meester, met twee overwinningen in het klassiek en het twee-fasen parcours.

In de ochtend kwamen de dressuurpaarden ook in actie. Anouschka van Rooijen met Zeus (Sonique x Wisconsin) startte in de dressuur klasse M1. Ze wist zich ook hier weer in de prijzen te rijden. Een eerste plaats met een top score van 209 punten en een tweede plaats met 195 punten.

‘s Middags kwamen de paarden in actie. Anne startte in het B-springen een jongen Rash. Het parcours verliep goed totdat ze hindernis zes namen. Daar kreeg hij een hindernis paal tussen zijn benen en sloeg over de kop. Anne kwam hierbij ongelukkig terecht op haar linkerschouder. Helaas zal ze een paar weken als toeschouwer op de wedstrijden moeten verschijnen omdat ze haar sleutelbeen heeft gebroken.

 

 

 4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer