NIEUWS

MEER NIEUWS

26-9-2009
Colet keert huiswaarts met vier eerste prijzen!
Vandaag werd er door de Gunterstein ruiters een wedstrijd voor pony en paarden georganiseerd in Breukelen. De pony’s beten vanochtend de spits af. Colet wist met White-Power in het B-springen zowel het klassiek parcours als in het twee-fasen parcours te winnen. Daarna kwam ze met Pepijn in de klasse L-springen in actie. Hier was ze ook weer heer en meester, met twee overwinningen in het klassiek en het twee-fasen parcours.

In de ochtend kwamen de dressuurpaarden ook in actie. Anouschka van Rooijen met Zeus (Sonique x Wisconsin) startte in de dressuur klasse M1. Ze wist zich ook hier weer in de prijzen te rijden. Een eerste plaats met een top score van 209 punten en een tweede plaats met 195 punten.

‘s Middags kwamen de paarden in actie. Anne startte in het B-springen een jongen Rash. Het parcours verliep goed totdat ze hindernis zes namen. Daar kreeg hij een hindernis paal tussen zijn benen en sloeg over de kop. Anne kwam hierbij ongelukkig terecht op haar linkerschouder. Helaas zal ze een paar weken als toeschouwer op de wedstrijden moeten verschijnen omdat ze haar sleutelbeen heeft gebroken.

 

 

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer