NIEUWS

MEER NIEUWS

21-11-2009
Amazones van Hengstenhouderij Lauw van Vliet aan de start in De Meern en Montfoort
De L.R. De Voornruiters uit De Meern, organiseerde vandaag een springwedstrijd voor de pony’s. Een thuis wedstrijd voor Colet met White-Power en Pepijn.

Er stonden twee klassieke parcoursen met ingebouwde barrage op het programma voor het L-springen. In het eerste parcours bleef Colet van Vliet met beide pony zowel in het basis parcours als in de barrage foutloos. Ze zette met White-Power als eerste de snelste tijd neer, maar werd er daarna toch weer afgereden. Maar niet voor lang! Colet kennende gaat altijd voor de winst. Ze had met Pepijn nog een ijzer in het vuur en zette de snelste tijd neer. Uiteindelijk eindigde ze met White-Power ook nog op een mooie derde plaats. In het tweede parcours verwisselde Colet met White-Power en Pepijn van stuivertje.

Sandra Cremers reisde met Abercrombie af naar Montfoort. Hier organiseerde Stal de Lindeboom een dressuurwedstrijd. Sandra startte in de klasse L-2 en reed twee proeven met Abercrombie. Ze wist allebei de proeven op haar naam te schrijven en er was een (193 en 197 punten) aanzienlijk verschil in punten met haar directe concurrentie. Sandra en Abercrombie zijn dan ook klaar voor de overstap naar de klasse M-1 maar omdat hij pas 4 jaar is mag dit nog niet en zullen ze moeten wachten tot april 2010!


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer