NIEUWS

MEER NIEUWS

3-12-2009
2e hengstencompetitie goed verlopen!
De 2e wedstrijd in het kader van de GMB Hengstencompetitie vond gisteren plaats in Hengelo! Het Hippisch Hengelo wordt gehouden vanaf 2 december t/m 13 december.

De dressuur hengsten gaven ‘s middags het startsein. Westenwind (Flemming x Contango) gereden door Emmelie Scholtens nam deel aan de klasse-Z. Westenwind liep een hele mooie Z-proef, met een mooie zelfhouding en een achterbeen dat zich goed liet activeren. Helaas slopen er gaandeweg de proef fouten in, welke het resultaat negatief beïnvloedde. Uiteindelijk behaalde ze toch een mooie score van 144 pnt/72.00%.

Om 18.00 uur kwamen de springenhengsten de piste in. Er werd gestart met de klasse L-springen. De jonge Astrello (zoon van Casantos x Ramiro) met in het zadel Dave Maarse, sprong allebei de manches foutloos rond. Een beetje spanning speelde Astrello parten om tot een hoge klassering te komen. Dat is ook helemaal geen schande voor deze jonge hengst. Ze doen ook zoveel indrukken op in deze enorme entourages.

Carambole startte in de klasse M-springen met Willem Greve. Carombole (Cassini I x Concertro II) sprong wederom zoals uit een boekje. Hij was zowel in het basis parcours als in de barrage foutloos, maar jammer genoeg had hij net niet de snelste tijd. Dit leverde de geweldig springende hengst Carambole wel een zeer mooie 2e plaats op!


Astrello met Dave Maarse tijdens de H.C. te Hengelo


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer