NIEUWS

MEER NIEUWS

23-1-2010
Colet met alle drie haar pony’s in de prijzen vandaag!
Vandaag stond de eerste wedstrijd voor het jaar 2010 op het programma voor Colet van Vliet! Ze vertokken vanochtend vroeg richting Voorthuizen, naar de accommodatie “Manege Veluwzicht”.

Colet bracht haar nieuwe pony “Kadish” (5-jarige zwarte pony)  uit in de klasse B-springen. Kadish pakte het zeer goed op en keek nergens naar. Het leverde een zeer mooie foutloze rit op met aansluitend de barrage. Hierin bleef ze eveneens foutloos en behaalde maar liefst 57 stijlpunten. De debuterende combinatie wist hiermee een overwinning in de wacht te slepen.

In het tweede B-parcours kwam ze met White-Power aanstart. Zowel in het basisparcours als in de barrage wiste ze foutloos te blijven. De barrage ging dit keer op tijd. Colet en White-Power wisten hierin de 4e plaats te behalen.

Colet en Pepijn kwamen in de klasse L-springen in de baan. Colet zette haar goede optreden voort en reed een zeer sterke rit met Pepijn. Ze wisten foutloos te blijven en tegelijkertijd een zeer snelle tijd neer te zetten in de barrage. Dit resulteerde in een mooie 2e plek!


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer