NIEUWS

MEER NIEUWS

13-2-2010
Colet Utrechts Kampioen met Kadish en Reserve Kampioen met White-Power!
Vandaag werden bij de Zilfia’s Hoeve te Houten de Utrechtse Kampioenschappen verreden, zowel voor de paarden als de pony`s.

Vanochtend vroeg vertrokken Colet en Lauw samen met de drie pony`s. Ze zadelde als eerste Kadich op. Deze startte ze in de klasse B-springen. Veel pony’s waren behoorlijk kijkerig vanwege de speciale bekleding van de bakwanden maar Colet kon de nog onervaren Kadich heel mooi rond rijden. Dit resulteerde in een top foutloze ronde en zodoende konden ze zich op maken voor de barrage (beoordeling op stijlpunten). Hierin bleef de combinatie eveneens foutloos. Colet behaalde 49 stijlpunten en eiste hiermee het Utrechtse Kampioenschap op!

Met twee ijzers in het vuur ging ze de strijd aan in de klasse L-springen. Als eerste startte ze White-Power. Ze reden een mooie foutloze rit en plaatse zich hiermee voor de barrage. Daarna was Pepijn aan de beurt. Helaas had Pepijn zijn dag niet en ze konden zich helaas niet voor de barrage plaatsen. Zes combinaties gingen door naar de barrage. Colet moest als eerst van start in de barrage. Ze zette alles op alles, sneden af waar het kon en ze lieten alle balken liggen, met een zeer snelle tijd van 33.24 seconden. Helaas was dit net niet genoeg voor het Kampioenschap. De tijd werd net geklopt met 32.68 seconden. Met deze mooie prestatie kan Colet wel weer een Utrechts Reserve Kampioenschap op haar lijstje bijschrijven!


Colet met Kadich

Colet met White-Power24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer