NIEUWS

MEER NIEUWS

9-5-2010
Anne en Colet van Vliet in de prijzen!
Afgelopen zaterdag organiseerde kring Utrecht-Zuid in samenwerking met LR De Paardenvrienden in Houten een wedstrijd voor zowel de pony als de paarden.

‘s Ochtends kwamen de pony’s in de baan! Colet zadelde Kadisch op in de klasse B-springen. Het parcours bestond uit een klassiek parcours met ngebouwde barrage en op stijl. Colet bleef zowel in het basis parcours als in de barrage foutloos met 56 stijlpunten. Hiermee kon ze de eerste plaats ophalen. In de klasse L-springen zadelde ze Pepijn op. Ook hiermee kon ze de eerste plaats in ontvangst nemen. Ze bleven eveneens foutloos in het basis parcours als in de barrage en met de snelste tijd.

In de middag kwamen de paarden in de baan. Anne startte Bentley (v: Unaniem x Naturel) in het B-springen. Ze reed met Bentley een foutloos parcours. Ook in de barrage bleven ze mooi foutloos met 51,50 stijlpunten. Dit was goed voor een tweede plaats! Met Picollinie kwam ze in de klasse M uit. Hierin bleven ze zowel in het basisparcours als in de barrage foutloos. Ze vielen net buiten de prijzen!

Anouschka van Rooyen debuteerde met Zeus (v: Sonique) in de klasse Z-dressuur. Ze behaalde meteen een winstpunt! Ze had er een goed gevoel over!

 4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer