NIEUWS

MEER NIEUWS

28-5-2010
BWG Stables koopt deel KWPN-hengst Unaniem!
BWG Stables van de gebroeders Schröder heeft een deel van de KWPN-hengst Unaniem (Numero Uno x Voltaire x Jasper) gekocht, waarmee Ben Schröder internationaal succesvol is. Hengstenhouder Lauw van Vliet en dierenarts Hans van der Louw blijven mede-eigenaar.

"Met de gedeeltelijke aankoop van Unaniem hoeven we niet bang te zijn dat Ben hetzelfde met Unaniem overkomt als met Rubert R een paar jaar geleden", vertelt tweelingbroer Wim Schröder. "Hij zag toen een topspringpaard vertrekken. Wij denken dat Unaniem zijn nieuwe topper kan worden. De hengst springt heel goed en loopt al op 1.60 m niveau. Toen er na het concours in Antwerpen veel belangstelling voor kwam, zijn we om de tafel gaan zitten. Daarvoor hebben we ook gesprekken met Ben’s sponsor BMC gehad. We zijn blij dat we iets kunnen terugdoen. Qua nafok is Unaniem ook interessant. Met het vrijspringen leek het maar zo zo, maar onder het zadel lijken het betere paarden. Zelf hebben we een fantastische Unaniem x Nimmerdor x Notaris, samen met Mario Everse, die reclame maakt voor zijn vader."

Dit weekend springt Unaniem in het Duitse Norten-Hardenberg. Daarna is hij op het hoogste niveau te zien tijdens Outdoor Gelderland in De Steeg en CSI Twente in Geesteren. Hij blijft beschikbaar voor de fokkers.


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer