NIEUWS

MEER NIEUWS

11-7-2010
Amazone`s in de prijzen tijdens concours Hagestein!
Gisteren vond het Concours Hagestein voor het 4de jaar op rij  plaats, georganiseerd door Ton en Antoinette Agterberg-Bosgoed (Stal Bosgoed).

Ondanks de extreme hitte verliep het concours succesvol voor Hengstenhouderij Lauw van Vliet.
In de ochtend stond het L-springen van de pony`s en de klasse M-springen paarden op het programma.
Anne van Vliet nam deel in de klasse M-springen met Picolinie, nakomeling van Pytagoras, ze bleven zowel in het basis parcours als in de barrage bleven ze foutloos met een zeer snelle tijd. Geruime tijd stonden ze dan ook aan de leiding. Een mooie tweede plaats was het uiteindelijke resultaat, van meer dan 70 combinatie`s in de klasse M-springen. Colet startte allebei haar pony is de klasse L-springen. In het eerste parcours haalde ze een overwinning binnen met Pepijn en in het tweede parcours deed ze dat met Kadish.

Sandra Cremers startte Abercrombie (Niagara x Haarlem)  in de dressuur klasse-M. Sandra schreef ook een overwinning op haar naam en tevens een mooie derde plaats. Met scores van 211 en 198 punten.

In namiddag stond het B-springen op het programma, hierin kwamen Anne van Vliet en Eline Toonen uit met nakomelingen van Unaniem. Anne reed Bentley (Unaniem x Naturel) en Concurrent (Unaniem x Colino). Eline Toonen reed Bjon Borg (Unaniem x Haarlem), alle drie hebben gisteren weer veel geleerd en sprongen netjes rond!


Colet van Vliet met Pepijn

Anne van Vliet met Concurrent (v: Unaniem)

Eline Toonen met Bjorn Borg (v: Unaniem)


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer