NIEUWS

MEER NIEUWS

16-7-2010
Astrello nakomeling Floyd beste bij de springgefokte veulens van de Centrale Keuring te Utrecht!
Vandaag vond de Centrale keuring van Utrecht plaats op het terrein van Stal Groenendaal in Bunschoten.

Mooie successen voor de KWPN goedgekeurde hengsten Astrello, Unaniem en Valdez.

Bij de springgefokte hengstveulens stond een nakomeling van Astrello x Unaniem genaamd Floyd aan kop! Hij is gefokt en geregistreerd bij Mw. C.A.J. van Diemen te Heerhugowaard. Tweede, vierde en vijfde plaats werden in beslag genomen door nakomelingen van Unaniem, respectievelijk van W.H. Boekhout te Odijk, I. Richter te Soest en nogmaals een veulen van W.H. Boekhout. Op een zesde plaats stond weer een veulen van Astrello x Unaniem van L.A.J. de Vos uit Benschop. Al deze veulens verdienden een eerste premie!

Bij de springgerichte merrieveulens was er een tweede plaats en tevens een eerste premie voor Future Promise (v: Unaniem x Renville) van Brain van Rijsdijk te IJsselstein. Bij de dressuurgefokte merrieveulens was er een tweede plaats voor een nakomeling van Broere Valdez van Mw. Van Diemen te Heerhugowaard. Op de derde plaats stond een veulen van Westenwind x Sonique van P.M. Both te Lopik. Ook deze twee veulens kregen een eerste premie toebedeeld! Het beste veulen van de dag bij springgerichte veulens was Floyd (Astrello x Unaniem) van Mw. Van Diemen te Heerhugowaard. Zij kregen tevens een uitnodiging voor NMK te Ermelo, maar omdat Mw. van Diemen niet uit de provincie Utrecht komt ging de Kampioenstitel naar de nummer twee. Een tweede plaats voor het beste dressuurgerichte veulen was Florentina (v: Valdez) van Mw. van Diemen.

Bij de drie jarige werd een merrie van Broere Valdez (Caya) voorlopige keur, eigenaar P.J.M. van Kippesluis te Montfoort.

 

 

 

 

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer