NIEUWS

MEER NIEUWS

16-7-2010
Astrello nakomeling Floyd beste bij de springgefokte veulens van de Centrale Keuring te Utrecht!
Vandaag vond de Centrale keuring van Utrecht plaats op het terrein van Stal Groenendaal in Bunschoten.

Mooie successen voor de KWPN goedgekeurde hengsten Astrello, Unaniem en Valdez.

Bij de springgefokte hengstveulens stond een nakomeling van Astrello x Unaniem genaamd Floyd aan kop! Hij is gefokt en geregistreerd bij Mw. C.A.J. van Diemen te Heerhugowaard. Tweede, vierde en vijfde plaats werden in beslag genomen door nakomelingen van Unaniem, respectievelijk van W.H. Boekhout te Odijk, I. Richter te Soest en nogmaals een veulen van W.H. Boekhout. Op een zesde plaats stond weer een veulen van Astrello x Unaniem van L.A.J. de Vos uit Benschop. Al deze veulens verdienden een eerste premie!

Bij de springgerichte merrieveulens was er een tweede plaats en tevens een eerste premie voor Future Promise (v: Unaniem x Renville) van Brain van Rijsdijk te IJsselstein. Bij de dressuurgefokte merrieveulens was er een tweede plaats voor een nakomeling van Broere Valdez van Mw. Van Diemen te Heerhugowaard. Op de derde plaats stond een veulen van Westenwind x Sonique van P.M. Both te Lopik. Ook deze twee veulens kregen een eerste premie toebedeeld! Het beste veulen van de dag bij springgerichte veulens was Floyd (Astrello x Unaniem) van Mw. Van Diemen te Heerhugowaard. Zij kregen tevens een uitnodiging voor NMK te Ermelo, maar omdat Mw. van Diemen niet uit de provincie Utrecht komt ging de Kampioenstitel naar de nummer twee. Een tweede plaats voor het beste dressuurgerichte veulen was Florentina (v: Valdez) van Mw. van Diemen.

Bij de drie jarige werd een merrie van Broere Valdez (Caya) voorlopige keur, eigenaar P.J.M. van Kippesluis te Montfoort.

 

 

 

 

 4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer