NIEUWS

MEER NIEUWS

17-7-2010
Monsterscore voor Sander Cremers met Abercrombie!
Dit weekend organiseerde De Voornuiters uit de Meern hun jaarlijkse Concours in Harmelen. Het was allemaal tip top in orde, mooie terreinen, met mooi weer voor mens en dier!

Gisteren beten de pony’s de spits af. Colet startte Kadish als eerste in het L-springen met ingebouwde barrage. Kadish sprong zeer fijn en dit leverde een foutloze ronde op. In de barrage bleven ze eveneens foutloos. Als laatste aan start in de klasse-L springen kwam Colet van Vliet met Pepijn. Ze stond in het tussenklassement nog steeds aan de leiding met Kadish. Ze kon dus alleen zichzelf nog van de eerste plaats afrijden. Colet die er altijd voor gaat, bleef ook met Pepijn foutloos in het basisparcours. In de barrage hielden ze de lei ook schoon, met een snellere tijd! Vanochtend kwam Sandra met Abercrombie aan start, in de dressuur klasse M-1. In de eerste proef liepen ze 197 punten bij elkaar, dit was goed voor een tweede plaats. Abercromie liep in de tweede proef een monsterscore bijeen van maar liefst 226 punten. Er stonden veel achten en negens op het protocol. Dit was een afgetekende overwinning voor Sandra en Abercrombie.

Anne startte vanmiddag Picolinie in het M-springen. Met een balkje in het basisparcours plaatsten ze zich zelfs nog voor de finale die vanavond verreden werd. In de finale kregen ze helaas op de laatste hindernis ook een balkje. 

 4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer