NIEUWS

MEER NIEUWS

25-7-2010
Colet met Pepijn, Utrechts Kampioen in de klasse M-springen!
Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden in het teken van de Utrechtse Kampioenschappen.
De kampioenschappen werden gehouden in het mooie stadspark van Hoogland.

Vrijdags kwam Anne van Vliet in actie in de klasse M-springen met Picolinie. Het M-springen werd verreden over twee manches met barrage. In de eerste manche hielden ze de lei schoon en in de tweede manche tikte Picolinie net op de laatste hindernis een balk naar beneden.

Zaterdag kwam Colet in actie met Kadich in de klasse L-springen. Zij plaatsten zich nog met zeven andere combinaties voor de barrage. Colet kwam als eerste aan start in de barrage. Ook hierin bleven ze foutloos met een tijd van 40,71 seconden. Of dit snel genoeg was voor het kampioenschap moest blijken uit de prestaties van de andere combinaties! Het bleef spannend tot aan de laatste combinatie. Op dat moment stonden ze nog op een voorlopige tweede plaats! Helaas konden ze deze positie niet vast houden. De eerste twee kregen een uitnodiging voor de Nederlandse Kampioenschappen (de Hippiade).

Colet startte Pepijn in de klasse M-springen omdat ze het maximaal aantal punten behaald hadden in het L-springen.  Het was pas de tweede keer dat ze Pepijn in deze klasse startte. Het parcours bestond uit twee manches met een barrage. Colet reed Pepijn fantastisch rond en ze bleven zowel de eerste als de tweede manche foutloos. Op naar de barrage! Colet reed de rit van haar leven, super snel met zeer korte wendingen en tevens foutloos met een geweldige tijd van 30,17 seconden. Hier konden de andere combinaties niet meer aan te pas komen. Zo werden Colet & Pepijn gehuldigd als Kampioen van de afdeling Utrecht in het M-springen! Ze kregen ook een uitnodiging voor de Nationale Kampioenschappen te Ermelo (de Hippiade).


De Hippiade wordt verreden in het laatste weekend van augustus in Ermelo, locatie KNHS Centrum.


Anne & Picolinie tijdens de kampioenschappen Anne & Picolinie tijdens de kampioenschappen


Colet met Pepijn tijdens de Kampioenschappen

Colet met Pepijn tijdens de prijs uitreiking24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer