NIEUWS

MEER NIEUWS

5-2-2011
Mooie resultaten tijdens de KWPN Hengstenkeuring 2010/2011
Vandaag was de laatste dag van de KWPN hengstenkeuring in de Den Bosch. Mooie successen van de door ons ter dekking gestelde hengsten.

Broere Valdez kreeg 2 hengsten aangewezen voor de verrichtingen, een Broere Valdez x Krack C. van Fok/Ger. A.A. van de Koppel te Wadenoyen en de Broere Valdez x Voltaire van Fok/Ger. J.A. Venrooy te Schijndel. Deze hengst kreeg tevens een uitnodiging voor de Kampioenskeuring!

Broere Ufo kreeg ook een hengst aangewezen voor de verrichtingen, Broere Ufo x Jazz van Fok/Ger. G.R. Plaizier, te Heerjansdam.

En de onlangs verkochte hengst Vigaro aan Euroccomerce, kreeg eveneens twee zonen aangewezen voor de verrichtingen, Vigaro x Triton van ger.: Houwen Sporthorses te Wanssum & J. van Meever te Meerkerk, Fokker Unicorn Intern te Meerle. En Vigaro x Phin Phin van fok./ger.: De Radstake te Varsseveld.

Broere Obelisk kreeg zijn zoon Astrix (Obelisk x Olivi) de Wereldkampioendressuur 2010  aangewezen voor het korte verrichtingsonderzoek. Ger.; Stal Perlee te Maartensdijk.


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer