NIEUWS

MEER NIEUWS

3-7-2011
Unaniem!
Iedereen heeft het nieuws al wel gelezen of gehoord in de wandel gangen, dat ons toppaard Unaniem verkocht is aan Athina Onassis!

Na tal van goede optredens onder het zadel met Ben Schröder tijdens onder meer Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en het NK in Mierlo kreeg ook het buitenland steeds meer aandacht voor Unaniem.
Logisch dat er dan mogelijke kopers komen. Maar we hebben nooit een bedrag genoemd en hoefden en wilden hem niet direct verkopen. Totdat Athina Onassis, die met haar Braziliaanse echtgenoot Alvaro de Miranda Neto (kortweg Doda) een stal drijft in België, zich meldde.

Voor ons een moeilijke beslissing, wij hebben altijd in de kwaliteiten van Unaniem en zijn kinderen geloofd! Lauw heeft Unaniem als veulen samen met dierenarts Hans van der Louw voor de helft aan gekocht en in eigendom met de fokker J. Sturkeboom te Schalkwijk. Na zijn goedkeuring bij het KWPN, hebben Lauw en Hans de andere helft ook overgenomen van de fokker. Unaniem is opgeleid door Richard Kapteyn tot het ZZ en sinds 2007 bij Ben Schröder onder het zadel, welke ook in 2010 gedeeltelijk eigendaar is geworden van Unaniem.

Sportief gezien is het een enorm verlies! We hebben gelukkig nog zeer talentvolle jonge paarden van Unaniem, waarvan een 3-jarige hengst (v: Unaniem x Burggraaf). Deze wordt voorgesteld voor de KWPN herkansing van augustus in Ermelo.24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer