NIEUWS

MEER NIEUWS

7-8-2011
Astix voor het tweede jaar op rij WERELDKAMPIOEN voor jonge dressuurpaarden!
Vandaag was het de finale van de zesjarige WK dressuurpaarden te Verden. Veel paarden kampten vandaag met spanning van wege de harde wind.

De KWPN en Olderburgers goedgekeurde hengst Astrix en Scholtens waren na de voorronde afgelopen vrijdag al torenhoge favoriet, echter, nadat iedereen vandaag weer op 0 begon, moesten zij zich vandaag opnieuw bewijzen. Als een na laatste starten kwam ze de baan in met haar gitzwarte Astrix (v. Obelisk). De draftour was met veel activiteit en een mooie beentechniek. Astix kreeg veruit de hoogste cijfers voor zijn gangen, hij ontving maar liefst 9,60 voor zijn draf!  

Emmelie was vandaag een stuk minders gespannen dan de eerste dag, het was jammer dat de wissels vandaag niet allemaal lukten, maar overall heeft Astrix het gewoon top gedaan. Ik ben trots op hem, aldus Emmelie Scholtens.

In een reactie laat eigenaresse Marijke Perlee (Stal Perlee te Maartensdijk) weten dolgelukkig te zijn. 'Het was zooooo spannend, niet te geloven! We zijn enorm trots op Emmelie en Astrix.' Op de vraag wat nu precies de plannen met Astrix zijn antwoord Perlee: 'We geven hem even vakantie. Dan mag hij bij ons thuis in de wei spelen. Dat heeft hij wel verdient. Hij is nu namelijk echt doodmoe. Emmelie zal hem in het najaar in de hengstencompetitie starten.24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer