NIEUWS

MEER NIEUWS

15-4-2012
Hengstenshow succesvol!
Gisterenavond vond onze jaarlijkse hengstenshow plaats, in de schitterende accommodatie van
van De Voornruiters  te Utrecht. De manege was sfeervol aangekleed door tuincentrum van Ginkel te Maarssen. Koopmans zorgde voor de muziek en omroeper Bert de Ruiter voor de ambiance.

Onder veel publieke belangstelling lieten de hengsten zich op zijn best onder het zadel zien. Van de meeste hengsten werden ook enkele nakomelingen getoond, waaronder de eerste veulens van Carrera en Astrix.

De aftrap was voor de nakomelingen van Unaniem, de AES goedgekeurde Detroit onder het zadel met Anne van Vliet. Charmingmood en Westenwind onder het zadel met Tom Franckx. Emmelie Scholtens had het zeer druk, zij presenteerde 4 hengsten onder het zadel wel te verstaan, Connaisseur, Desparado, Dorado en als laatste de tweevoudige wereld kampioen Astrix.  Dexter met als gelegenheidsruiter, hoe kan het ook anders dan, Richard Kapteyn. Collega Hengstenhouder Landzicht toonde de tuigpaardhengst Unico aan de langelijnen. De preferente Namelus R kwam aan de hand in de baan. De twee oude rotten, Vancouver met Richard Kapteyn en Quasimodo Z met Gert-Jan Horsman lieten samen hun kwaliteiten zien. Astrello onder Dave Maarse liet zijn enorme springkwaliteiten zien. Een spetterend optreden van Corne van de Panne met zijn motor, welke hindernissen trotseerden van minimaal 2 m. en nog wel hoger. Broere Valdez met Kirsten Beckers en niet te vergeten de zeer getalenteerde Carrera met Richard Kapteyn.

Verder willen wij de fokkers bedanken die klaar stonden met de veulens,  Fam. Spithoven te Werkhoven, Christien van Vliet te Maasdijk,  T. de Baat te Bleskensgraaf, H. de Roover te Strijbeek,
G. Kolbach te Poederoyen, Stal Grandia te Bleiswijk, Ilona Spronk en niet te vergeten alle vrijwilligers!!

Foto’s volgen zo spoedig mogelijk.
 


4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer