NIEUWS

MEER NIEUWS

16-7-2012
Succes vol weekend tijdens CK Utrecht en CK Limburg!
Afgelopen vrijdag vond de Centrale keuring van de afdeling Utrecht plaats. Hengstenhouderij Lauw van Vliet reisde met meerdere paarden en veulens af naar Stal Groendendaal te Bunschoten, waar de keuring plaats vond.

Eén springveulen verdiende een uitnodiging voor de Nationale Veulenkeuring, Honky Tonk Woman (Astrello uit Cornelia elite EPTM-(spr) v. Unaniem, f/g C. Bakker uit Almere) was met haar mooie model en gemakkelijke galoppade een uitlopend kopnummer. Kampioen kon zij echter niet worden vanwege het buiten de regio woonachtig zijn van haar geregistreerde. Zij zal onder de hamer komen bij de Elite veulenveiling te Borculo op 30 augustus.

Esrina (uit Wysina stb. PROK v. Farrington, f/g Th. Willig uit Abcoude). Kampioen van de driejarige dressuurpaarden en later ook algemeen kampioen in de dressuurrichting, werd de Jazz-dochter Esina. “Een mooie, vrouwelijke merrie om te zien met heel veel draf, waarbij ze ook veel front had”, licht Hamoen toe. Tevens kreeg ze een uitnodiging voor Nationale Merriekeuring.

Eveneens een veulen van Astrello aan de kop van de springveulens op de Centrale keuring van Limburg. En tevens uitgeroepen tot Kampioen van Limburg! De rassige en zeer atletische Astrello-dochter, genaamd  Hoby Keysershof (uit Curtie ster IBOP-spr. prok v.L’Esprit) van f/g A.H.M. Michiels uit Wellerlooi. Zij zal onder de hamer komen bij de Limburgse Veulenveiling op 3 oktober


Astrello x L'esprit x Kannan.Trotse fokkers, Gemmy en Ton Michiels, Wellerlooi


Esrina (v: Jazz x Farrington)  tijdens de huldiging met fok/eig: Fam. Willig uit Abcoude & Brain van Rijsdijk, medewerker Hengstenhouderij Lauw van Vliet.

 

 

 

 

 

 

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer