NIEUWS

MEER NIEUWS

22-12-2014
Geslaagde eerste bezichtiging hengstenkeuring 2014/2015
Zaterdag 12 dec. op de 2de springdag van de eerste bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring. Een top optreden van de 2½ jr. Numero Uno x Voltaire x Zeus x Lucky Boy, uit de moederlijn van Authentic, In gezamenlijk eigendom met Hans van der Louw.

Woensdag 17 dec. Een goede presentatie van de karakteristieke vos "Highness" (Zambesie x Indoctro) Highness werd aangekocht door Petra & Andre Harman uit Amsterdam op de veulenveiling Prinsjesdag. De mooie hengst staat bij Stal van Vliet in training. Petra en Andre Harman, gefeliciteerd! 

Zaterdag 20 dec. het laatste optreden op de nakeuring was niemand minder dan een nakomeling van Sir Shutterfly de broer van Shutterfly, die met Meredith Michaels Beerbaum de ene na de andere overwinning boekte. Uit een Chin Chin x Nimmerdor. Gefokt door J. Kappert te Geesteren. En in mede-eigendom met Hans van der Louw uit Tull en t` Waal.

De pers schreef zeer positief over de Sir Shutterfly, als volgt: vervolgens kwam de algemene favoriet van de nakeuring springhengsten in de baan:
219 (Sir Shutterfly x Chin Chin). Met extra afdruk, lichtvoetigheid en reflexen was de bloedgemaakte hengst de blikvanger van de dag. “We hebben een paar interessante paarden doorverwezen, waarvan de Sir Shutterfly toch wel duidelijk een goede verrichting heeft laten zien”, meldde voorzitter Cor Loeffen na afloop.

Video Numero Uno:
https://www.youtube.com/watchv=8td__Qx7xj8&feature=youtu.be
Video Zambesi als veulen:https://www.youtube.com/watchv=LQxt8NBaUUQ&feature=player_embedded
video Sir Shutterfly:http://youtu.be/FU5aHXknSP0

Foto`s: Jacquelien van Tartwijk 


v: Numero Uno x Voltaire

Highness (Zambesi x Indoctro)

v: Sir Shutterfly x Chin Chin


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer