NIEUWS

MEER NIEUWS

6-2-2015
Twee hengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en uitgenodigd voor de kampioenskeuring!
Afgelopen woensdag en donderdag stond de H.K. in het teken van de jonge springhengsten tweede bezichtiging. Op woendsdag kwam de Horido (Shutterfly x Chin Chin, fokker G.J. Kappert) in actie. De jonge Sir Shutterfly imponeerde op alle fronten. De donkerbruine is mooi langgelijnd gebouwd, galoppeert als de beste en liet bij het vrij springen weinig wensen onvervuld, en werd dan ook aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. En kreeg als enige hengst een uitnodiging voor de Kampioenskeuring van donderdag.

Donderdag was het de buurt aan de jonge Numero Uno x Voltaire zoon Henxel (fokker D. Wassink uit Winterswijk Henxel) Deze complete hengst, werd eveneens aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en uitnodiging voor de Kampioenskeuring. Beide hengsten hebben wij in gezamenlijk eigendom met Hans van der Louw.

De jonge nakomeling van Zambesi x Indoctro, genaamd Higness (eigenaar Petra en Adre Harman)in training bij Stal van Vliet, werd doorverwezen naar de derde bezichtiging, maar hier viel helaas het doek voor de chique Highness! Aan zijn prestatie lag het zeker niet! 

Met twee ijzers in het vuur voor de Kampioenskeuring kon onze dag niet meer stuk. De jonge Sir Schutterfly hengst werd uitgeroepen tot reservekampioen en de jonge Numero Uno zoon eindige op een mooie zesde plaats. 

 

foto: v: Sir Shutterfly x Chin Chin


foto: Numero Uno x Voltaire


foto: Zambesi x Indoctro

 4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer