NIEUWS

MEER NIEUWS

4-12-2007
KWPN Hengstencompetitie is gestart!
Hengelo kent traditioneel de aftrap van de KWPN Hengstencompetitie. In het mooie Expocentre in Hengelo is vandaag de strijd officieel losgebroken. Kirsten Beckers begon vandaag met de Dressuurhengsten. Met Broere Ufo startte zij in de klasse Z (zesjarigen). Als allereerste combinatie trad zij vanochtend de ring binnen. Broere Ufo was wat gespannen en kon zich niet zo goed laten zien als we van hem gewend zijn. Kirsten gaf na afloop te kennen dat Broere Ufo bij binnenkomst in de ring erg schrok van het harde speakergeluid en daardoor gespannen werd. Met een score van 75.5pnt en een derde plaats belooft dit veel goeds voor de volgende keer! Broere Valdez kwam niet aan start in de klasse M. Kirsten verklaarde dat hij thuis was gelaten aangezien hij de gehele week niet fit oogde en wat last van koorts had. In Weert zal hij er naar alle verwachting gewoon bij zijn. Westenwind liet onder zijn amazone Emmelie Scholtens een zeer goede verrichting zien. Als eerste starter in een sterk deelnemersveld liep Westenwind naar een 8ste plaats en een score van 77%.

De springhengsten waren 's middags en 's avonds aan de beurt. Kentucky liep onder Richard Kapteijn 2x nul. Hoewel de hengst de ring erg spannend vond liet hij hele mooie sprongen zien. De klasse M kreeg een pittig parcours voorgeschoteld. Vigaro onder Roelof Bril sprong twee keer nul en eindigde op een mooie vierde plaats. Opvallend detail is dat er maar liefst 18 foutlozen waren in deze rubriek.

Undercover liet zich goed zien, maar een pech foutje op de laatste van de driesprong weerhield hem uit de barrage. Unaniem was te enthousiant en dat koste hem ook balk. Beide hengsten werden gereden door Richard Kapteijn.


Westenwind met Emmelie Scholtens


Kentucky met Richard Kapteijn


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer