NIEUWS

MEER NIEUWS

12-12-2007
KWPN hengstenkeuring verloopt succesvol!
In de afgelopen twee dagen zijn er weer drie hengsten doorverwezen naar 2e bezichtiging in Den Bosch. Deze afgelopen dagen stonden geheel in het teken van de dressuurhengsten.

Gisteren stelde hengstenhouderij Lauw van Vliet twee nakomelingen voor van Obelisk. Eén van deze hengsten komt uit een Ferro moeder en de andere hengst stamt uit een Jazz moeder. De Obelisk x Ferro in het bezit van Comb. G.G. Hadders te Appelscha en Stal de Drie Berken te Oosterwolde is een grootramige en imponerende zwarte zoon van Obelisk. Deze hengst is doorverwezen naar de 2e bezichtiging in Den Bosch. De andere zoon van Obelisk uit de Jazz moeder kwam helaas niet verder dan de kooi.

Vandaag werden eveneens twee hengsten aan de hengstencommissie voorgesteld. Te weten een jonge nakomeling van San Remo x Leonid M van J. de Heul te Breukelen en een jonge nakomeling van Scandic x Kennedy in eigendom met M. Van de Horst-van Brenk te Groenekan. De mooie vos (v. Scandic) is een zeer aansprekende hengst met hele goede bewegingen. Beide bovengenoemde hengsten zijn doorverwezen naar de 2e bezichtiging te Den Bosch.


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer