NIEUWS

MEER NIEUWS

30-1-2008
Een goed begin is het halve werk! Vigaro wint eerste omloop M springen in Den Bosch!
Twee weken geleden wist Vigaro al een overwinning op zijn naam te zetten in Didam met Roelaf Bril.
En vandaag tijdens de eerste dag van de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch werd erin de Brabanthallen gesprongen voor de KNHS/KWPN Mitsubishi springcompetitie klasse M. De super in vorm verkerende Vigaro met Roelaf Bril, een foutloze ronde en een supersnelle barrage rit waren goed om de eerste omloop winnend af te sluiten. Springruiter Roelof Bril keek terug op 2 geslaagde ritten. "Vigaro is een geweldige hengst. Hij beschikt over veel vermogen, kan goed schakelen". Hiermee heeft Vigaro de leiding genomen in het voorlopige klassement van de klasse M! Morgen zal de tweede omloop plaats vinden en wij hopen dat hij deze vorm vast kan houden.

Vandaag hadden we de eerste hengst voor de 2e bezichtiging, een jonge Undercover x Ladalco. Deze zeer goed springende hengst mocht helaas niet door naar de derde bezichtiging: “te weinig springgenen in de familie” . Morgen gaat hengstenhouderij Lauw van Vliet met nog vijf jonge hengsten naar de 2e bezichtiging.  

Broere Valdez met Kirsten Beckers werd vandaag vierde in de klasse M van de eerste finale-omloop van de KNHS/KWPN hengstencompetitie. Vrijdag wordt er nog een keer gestreden in deze klasse.

 24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer