NIEUWS

MEER NIEUWS

1-2-2008
Publiek geniet vol enthousiasme van de springhengsten!
De donderdagavond stond geheel in het teken van de springhengsten tijdens de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. Zo werden alle finales verreden van KNHS/KWPN hengstencompetitie. Dat het spannend was bleek wel uit de reacties van het publiek.

De tot nu toe aan leiding gaande combinatie, Vigaro met Roelof Bril, kwam weer in actie tijdens de tweede-finale omloop in de klasse M. Ze gingen goed van start met een foutloze rit in het reguliere parcours. Vigaro en Roelof Bril gingen voor de snelste tijd! In die poging sneuvelde er een balk en daarmee het uitzicht op de overwinning. Ze eindigden op een mooie 4e plaats in het eindklassement.

Daarna was het de beurt aan Unaniem met Richard Kapteijn in het 1.30/135 m. springen. Unaniem pakte het goed aan, sprong met enorm veel kracht en plaatste zich met nog 6 andere kandidaten voor de barrage. Ze kwamen als tweede aan start in de barrage en gingen voor alles of niets! Met een zeer snelle tijd en mooie sprongen tikte hij er helaas in de laatste lijn twee vanaf.


Vigaro


24-12-2018
Stal van Vliet wenst iedereen fijne kerst en een heel gezond, sportief en goed 2019!


High Shutterfly
...
Lees meer
24-11-2018
Zeer goede start KWPN hengstencompetitie van Just One en High Shutterfly!

Afgelopen dinsdag 20 nov. vond de eerst wedstrijdplaats van de KWPN Blom hengstencompetitie 2018/2019 in de Peelber...

Lees meer