NIEUWS

MEER NIEUWS

7-4-2008
Afwisselend programma hengstenshow Lauw van Vliet!
Vrijdag 11 april a.s. vindt in Manege De Voornruiters in De Meern de jaarlijkse Hengstenshow van Lauw van Vliet plaats. Voor fokkers en belangstellenden altijd een goed moment om de collectie Dressuur en Springhengsten te bewonderen en hun keuze voor hun merrie te maken. Deze avond worden de volgende hengsten gepresenteerd: Unaniem, Upper-Class, Westenwind, Broere Obelisk, Vigaro, Kentucky, Broere Valdez en Broere Ufo.

Naar de eerste veulens van Westenwind en Vigaro wordt verwachtingsvol uitgekeken. Tijdens de show zullen enkele veulens getoond worden van deze jonge hengsten. Van de hengsten Unaniem en Upper-Class zullen er enkele veulens en tweejarigen te bewonderen zijn. Van Kentucky komt er een jaarling.

We mogen ook enkele gasten verwelkomen, dressuurhengst Velazquez, tuigpaardhengst Reflex, Friese hengst Folkert en Dark Laes (Arabo-friezen).   

Met de indrukwekkende veulencollectie van Broere Valdez van vorig jaar nog in het achterhoofd, zullen we dit jaar naast veulens ook enkele jaarlingen van hem presenteren. kortom het belooft een mooie avond te worden!

Aanvang van de hengstenshow is 20.00uur. Wij kijken uit naar uw komst! Team Lauw van Vliet
 
 

 4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer