NIEUWS

MEER NIEUWS

12-4-2008
Veel publiek en goede sfeer tijdens Hengstenshow.
Het was gisteravond volle bak in De Meern waar om 20.00uur de Hengstenshow begon. Van heinde en ver waren er mensen aanwezig om deze bijzondere avond mee te maken. Weken lang was het team van Lauw van Vliet druk bezig geweest met alle voorbereidingen en dan is het natuurlijk erg leuk als het publiek in grote getallen aanwezig is en erg enthousiast reageert op wat ze te zien krijgen." Er was een goede sfeer en het applaus begon direct bij binnenkomst van de eerste hengst. Dat is een stukje waardering waar je het allemaal voor doet", aldus een tevreden Lauw van Vliet.

Kirsten Beckers en Richard Kapteijn zorgde voor de nodige hilariteit door te wisselen van paarden. Richard nam Broere Valdez over, en compleet in slipjas gestoken liet Richard zien zeker ook kaas te hebben gegeten van de Dressuursport. Kirsten kon dit natuurlijk niet over haar kant laten gaan, nam de teugels van Kentucky over en sprong er vervolgens makkelijk een aantal hindernissen mee.

Ook filmloop was aanwezig. Vanaf maandag aanstaande zijn de opnamen van de hengstenshow via internet te bewonderen. Via www.filmloop.nl kunt u de beelden terugzien.

Impressie hengstenshow Hengstenhouderij  Lauw van Vliet vrijdag 11 april 2008

Foto's: © Antoinette Jonkman (www.equestrianphoto.nl)4-6-2018
Nieuw dressuurbloed op stal: King de Niro (De Niro x Ampere z x Havidoff)

Wij zijn blij dat wij aan u kunnen voorstellen King de Niro sinds vorige week KWPN goedgekeurd! &nbs...

Lees meer
22-3-2018
Hengstenshow met High Shutterfly & Just One bij Manege Beukers!
a.s. zaterdag 24 maart, hengstenshow bij Manege Beukers in Oudkarspel met de KWPN goedgekeurde hengsten High Shut...
Lees meer